Exempel ur boken En stackars liten haj

Välkommen till min blogg

Välkommen till Per Gustavsons blogg. Den här sidan ersätter både prinsessor.nu och den gamla sidan som fanns här förr. Här kommer jag att berätta vad som händer i min ateljé och vad som är på gång.

För ett år sen blev jag invald i Svenska Barnboksakademin. Jag sitter på stol nr 1. Inte för att jag ÄR nr 1 utan för att slumpen spelade in. Eva Eriksson som avgick satt på den stolen.

En av fördelarna att vara med i barnboksakademin är att man får träffa många och intressanta kollegor. En av de nyinvalda ledamöterna är Mårten Sandén. Känd för Petrinideckarna och andra böcker som t.ex. Den femte systern och Ett hus utan speglar. Jag och Mårten beslöt oss för ett samarbete. Det blev en bilderbok som heter En stackars liten haj. Den handlar om en pojke som är väldigt rädd för hajar. Han är rädd när han går på toaletten, rädd när han badar och rädd när han sitter på kanten av sin säng och ska gå till sängs. Naturligtvis dyker det upp en haj…

Jag tänkte inleda min nya blogg genom att visa några sidor ur En stackars liten haj som kommer hösten 2014.

Exempel ur boken En stackars liten haj

Ur boken En stackars liten haj

Dela med dina vänner...Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Tumblr
Tumblr
0Tweet about this on Twitter
Twitter

1 tanke kring ”Välkommen till min blogg

  1. jeanette

    Men vad roligt, hurra, att du har en blogg Per! Tänk så fint å så bra. Nu kommer du inte ha tid att jobba. Blogg, blogg, blogg… Lycka till med bloggandet!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.